Kako trajno izbrišem svoj račun Evernote?

najboljši odgovor:

Svoj račun lahko deaktivirate tako, da odprete nastavitve računa v zgornjem desnem kotu katere koli strani in se pomaknete navzdol, da poiščete Deaktiven račun.

Evernote se glede na odnos s strankami razlikuje od večine drugih podjetij. Evernote ima nenavaden pristop k zasebnosti in nadzoru podatkov, na katerega se morate zavedati, preden se registrirate za račun:

Podjetje je javno izjavilo, da ne namerava spreminjati načina zbiranja, hrambe in uporabe vaših podatkov. Za razliko od mnogih drugih spletnih storitev, Evernote ne more obljubiti, da bo vaše podatke izbrisal, če nas to zahtevate, niti ne moremo jamčiti, da bo pridobitelj Evernotea z vašimi podatki ravnal na način, ki je skladen s to politiko zasebnosti.

Kaj to pomeni za vas? To pomeni, da če ne želite imeti kopije vaših osebnih podatkov, ki morda lebdi v njihovi bazi podatkov,brisanje vsebine ali zapiranje določenega računane pomeni, da ga Evernote še vedno ne bo mogel najti. Če se odločite za kakršen koli ukrep, razen za samostojno odstranitev, morate vedeti, da lahko Evernote še naprej hrani in uporablja kopije vaših podatkov za namene odkrivanja in preprečevanja goljufij ter ocene tveganja in točkovanja. Po vrsti besed, tudi čenekdo izbriše vse svoje zapiske iz računaše naprej bodo videli oglase na podlagi tega, kar je znotraj navedenih opomb.

Lahko bi šel podrobneje o tem, kako točno Evernote namerava uporabiti vaše zbrane podatke, vendar jim raje ne bi pomagal na noben način. Spodaj je povezava do njihove politike zasebnosti, če želite več informacij:

Če vsaj to še berete, naj vam dam nekaj nasvetov o tem, kaj sem se naučil izPolitika zasebnosti in moja izkušnja z Evernoteom (upoštevajte, da nisem prebral vsake besede politike zasebnosti). Ne glede na zapiske, ki jih shranite v Evernote, naj bodoosebno ali poslovnoV zvezi s tem se zavedajte, da bi vaši podatki lahko končali kjer koli zaradi pridobitve, ki bi jo lahko opravili v prihodnosti – in ne morem si predstavljati nikogar, ki ne bi želel, da se vse njihove stvari izbrišejo takoj po takšni pridobitvi.

Kako lahko izbrišem svoj račun Oppo?


Bistvo je, da bi morali biti pripravljeni, da bodo vaši podatki locirani in uporabljeni na načine, za katere se morda ne boste zavedali ali jih odobrili v nobenem trenutku poregistracija računa Evernote. Če je to nekaj, kar vam ne ustreza, vas spodbujam, da poiščete drugo storitev – takšno, ki bo bolje spoštovala vašo zasebnost.

Evernote ima veliko uporabnikov po vsem svetu. So priljubljena storitev in vsi jo z veseljem uporabljajo, saj je njihov glavni poudarek na zasebnosti in varnosti. Vendar pa obstajajo primeri, ko je to potrebnoizbrišite svoj računtrajno. In ta članek vam bo pomagal pri tem z lahkoto!

Na splošno,izbris računa Evernoteje precej preprosta: pojdite na stran za prijavo, vnesite svoj e-poštni naslov in geslo ter kliknite [Odjava]. Nato ponovite te korake za vsakega od več brskalnikov ali računalnikov, v katerih uporabljate storitev. Ta postopek odstrani vse podatke iz strežnikov Evernote (vključno z varnostnimi kopijami). Ko je končano – vašeračun bo trajno izbrisan! Vendar ... če želite vse izbrisati takoj - sledite spodnjim navodilom:

Najprej ustvarite novoemail naslov. Nato se prijavite v Evernote, pojdite na Nastavitve in kliknite [Podrobnosti o računu]. zdajizbrišite obstoječo e-poštonaslov (na primer samo vnesite @gmail.com), nato vnesite tistega, ki ste ga pravkar ustvarili. Naprej – kliknite [Shrani spremembe] na dnu strani. končno,odjavite se iz svojega računaz uporabo katerega koli brskalnika ali naprave, kjer uporabljate to storitev! To je to! Vse je izbrisano takoj!

Kako odstranim napravo iz AT&T?


To se morda sliši preveč preprosto, vendar res deluje odlično – vsi vaši podatki bodotrajno izbrisanotakoj po odjavi! In če boste kdaj morali obnovitiizbrisan računnazaj – preprosto ponovite isti postopek in dodate stari e-poštni naslov namesto novega. Najtežji del tukaj je zapomniti geslo in se prijavitinazaj na svoj račun Evernoteče pa ste enkrat naredili vse v redu - vam ni treba ničesar zapomniti. In to je to!

Če ste porabili veliko časa za delo v tej storitvi, ustvarjanje različnih beležk in zvezkov ali celo plačan premium paket – razmislite o izvozu vseh svojih podatkov predizbris računa. To lahko storite na nekaj načinov: s funkcijo izvoza zapiskov (za brezplačne uporabnike), programsko opremo tretjih oseb (priporočeno) ali ročno kopiranje zapiskov/knjig, nato pa ponovno kopiranje v novoRačun Evernote(če bo to ustvarjeno pozneje). Če uporabljate premium načrt – najverjetneje so vaši osebni podatki že shranjeni v njihovih strežnikih, tako da lahko preprostoizbrišite stari račun Evernotein ustvarite novega z enakim načrtom. V vsakem primeru bi morali razmisliti o ustvarjanju varnostne kopije vseh svojih podatkovizbris računa Evernotein to z lahkoto storite s programsko opremo tretjih oseb. Priloge lahko prenesete tudi iz Evernote v PC ali Mac. Na ta način – vaši podatki so še vedno varni, tudi če stejih trajno izbrišiteiz strežnikov! Opomba: če uporabljate Dropbox – zabeležite opombetakoj izbrisan, ko odstranite račun Evernote.

To je to! Zdaj lahko vsak zlahkaizbrišite račun Evernotev nekaj minutah (dokler si zapomnijo geslo in prijavo) in vse je izbrisano takoj! Če vam ta vodnik ni pomagal ali če imate še kakšno vprašanje – komentirajte spodaj ozkontaktiraj nasza pomoč kadarkoli! So bili tukaj.

Kako lahko odstranim podatke KYC iz Paytma?


Pogosta vprašanja:

Kako trajno izbrišem svoj račun?

Če želite izbrisati svoj račun, pojdite na stran za brisanje računa, vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter pritisnite gumb Izbriši račun. Preden kliknete ta gumb, priporočamo, da se prepričate, da to res želite storiti, saj ko je račun izbrisan, ni možnosti, da ga vrnete.

Kako izbrišem vse zapiske v Evernoteu?

Prvotni odgovor: Kako lahko Izbriši vse moj opombe naenkrat? Na namizju z nameščeno Evernote odjemalec, razvrsti opombe po datumu izdelave, ki vam bo (verjetno) omogočil izolacijo neželenega opombe . Izberite prvo Opomba in se pomaknite do / Shift-kliknite zadnjo. Kliknite Izbriši .

Kako izbrišem svoj brezplačni račun?

Pojdite na svoj račun.
V levem meniju kliknite Podatki in personalizacija.
Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite Izbriši storitev ali svoj račun.
Izberite Izbriši svoj račun.

Ali je DeleteMe varen?

Zaščita vaših zasebnih podatkov Delete se zdi, kot da postaja Me težje ščiti. DeleteMe je organizacija, ki ščiti drugo stran vašega zasebnega življenja, tako da vas aktivno izključuje iz najbolj osupljivih zbirateljev osebnih podatkov in pazi na vse zasebno življenje na način, ki si ga večina zbiralcev podatkov nikoli ne bi mogla predstavljati. spet nabira okoli tebe. Ta človeški element je tisto, s čimer se It's operaterji soočajo z izzivom iskanja in zapuščanja tistih, ki vas nočejo pustiti pri miru. DeleteMe stane 129 $ na leto – o čemer so mnogi ljudje premislili. Ta človeški vidik je tisto, kar ga loči od svojih tekmecev in tudi tisto, zaradi česar je drago: DeleteMe stane 129 $ na njihove načrte.

Kako brišete zapiske?

se prikaže meni navzgor. Tapnite Izbriši od tam. Na seznamu zapiskov tapnite Uredi, da odprete zapisek.
Tapnite Izbriši.